Gheorghe Petic s-a întâlnit cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Despre ce au discutat cei doi
Full Article 2 minutes read

Gheorghe Petic s-a întâlnit cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Despre ce au discutat cei doi

Fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic s-a întâlnit cu procurorul general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Despre acest lucru a anunțat Petic pe pagina sa de Facebook, astăzi, 24 februarie. 

„Am discutat cu procurorul general despre dosarul legat de interceptarea jurnaliștilor, politicienilor, activiștilor civici, deputaților și oamenilor de afaceri. În acest dosar suntem mai mult de 1000 de cetățeni, care am fost filați”, a declarat Petic.

De asemenea, acesta a spus că a vorbit cu Stoianoglo despre dosarul contrabandei cu țigări, dosar investigat de către Petic. Mai mult, a fost abordat și subiectul extrădării lui Igor Pîntea, fostul șef al penitenciarului nr.13

„Astăzi, Alexandr Stoianoglo mi-a dat o doză de speranță. Sper că domnia sa să fie un om care va schimba fața acestei procuraturi”, a declarat Petic.

Menționăm că recent Alexandr Stoianoglo a semnat o dispoziție prin care a fost creat un grup de lucru, care va verifica timp de o săptămână 38 de dosare, care au fost catalogate drept politice. Din această listă fac parte avocații Ana Ursache, Eduard Rudenco, Ion Crețu, judecătorii Domnica Manole, Dorin Munteanu și Gheorghe Balan, Gheorghe Petic, Pavel Grigorciuc, Grigore Petrenco,  Sergiu Cibotari, Valentin Eșanu.

Susțineți-ne cu un LIKE la pagina noastră de Facebook.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: