Google Pay, disponibil și în Moldova: utilizatorii de Android pot achita cu smartphone-ul 
Full Article 50 second read

Google Pay, disponibil și în Moldova: utilizatorii de Android pot achita cu smartphone-ul 

După serviciul Apple Pay, începând cu ziua de astăzi este disponibil în Republica Moldova și Google Pay. Potrivit site-ului oficial Google, țara noastră a apărut în lista țărilor unde utilizatorii de Android pot să utilizeze tipul de serviciu.

Google Pay este un serviciu de plată mobil dezvoltat de Google pentru a alimenta achizițiile în aplicație, online și în persoană fără contact pe dispozitive mobile, permițând utilizatorilor să efectueze plăți cu telefoane, tablete sau ceasuri Android.

De menționat că, în aprilie 2022, în Republica Moldova a devenit disponibil Apple Pay. Acesta este un serviciu de plată mobilă și portofel digital, care permite utilizatorilor să efectueze plăți personal, în aplicații iOS și pe web utilizând Safari. Serviciul funcționează pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: