Grecia intenționează să deschidă o ambasadă în Moldova. Ambasador: Următoarea țintă – reluarea zborurilor directe dintre Chișinău și Atena
Full Article 50 second read

Grecia intenționează să deschidă o ambasadă în Moldova. Ambasador: Următoarea țintă – reluarea zborurilor directe dintre Chișinău și Atena

Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Elenă Andrei Popov a anunțat că Grecia intenționează să deschidă la Chișinău o ambasadă. Potrivit lui Popov, Grecia a notificat despre aceasta oficial. 

„În sfârșit – Grecia a notificat oficial despre decizia de a deschide la Chișinău o Ambasadă!”, a anunțat Popov, pe rețelele de socializare.

El a adăugat că a avut „o discuție foarte bună cu Konstantinos Fragogiannis, viceministrul elen de Externe pentru cooperarea economică, cu care am făcut un follow up punctual asupra mai multor subiecte convenite în cadrul ședinței din luna mai a comisiei interguvernamentale mixte”.

„În mod special i-am mulțumit pentru decizia autorităților elene de a deschide la Chișinău o Ambasadă, pas care cu certitudine va contribui la avansarea parteneriatului bilateral”, a comunicat Popov.

Totodată, el a menționat că „următoarea țintă – reluarea zborurilor directe dintre Chișinău și Atena”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: