Grosu vorbește despre șansele demiterii guvernului Gavrilița prin moțiunea de cenzură depusă de BCS
Full Article 1 minutes read

Grosu vorbește despre șansele demiterii guvernului Gavrilița prin moțiunea de cenzură depusă de BCS

Majoritatea parlamentară nu va acorda vot de neîncredere față de guvernul Nataliei Gavrilița, așa cum propune Blocul Comuniștilor și Socialiștilor în moțiunea de cenzură înaintătă. Declarația a fost făcută de șeful Legislativului, Igor Grosu, înainte de începerea ședinței Parlamentului.

Fiind întrebat de un jurnalist despre șansele inițiativei opoziției, Grosu a spus că acestea sunt „zero”.

Cu toate acestea, speakerul a spus că moțiunea de cenzură va fi examinată la ora 17:00, iar premierul Natalia Gavrilița împreună cu miniștrii vor veni în fața deputaților pentru a răspunde la întrebări.

„Toate inițiativele lor sunt concepute doar pentru a otrăvi publicul și a manipula. Ei nu pot face nimic altceva. Lasă-i să-și adune curaj măcar o dată și să vorbească despre Ucraina. Asta e doar o încercare de a atrage atenția”, a adăugat el.

Amintim că pe 15 septembrie, fracțiunea Blocului comuniștilor și socialiștilor au înaintat o moțiune de cenzură împotriva activității Guvernului Gavrilița. Documentul a fost citit de socialistul Vasile Bolea de la tribuna centrală a Parlamentului

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: