Grosu vorbește despre șansele demiterii guvernului Gavrilița prin moțiunea de cenzură depusă de BCS
Full Article 1 minutes read

Grosu vorbește despre șansele demiterii guvernului Gavrilița prin moțiunea de cenzură depusă de BCS

Majoritatea parlamentară nu va acorda vot de neîncredere față de guvernul Nataliei Gavrilița, așa cum propune Blocul Comuniștilor și Socialiștilor în moțiunea de cenzură înaintătă. Declarația a fost făcută de șeful Legislativului, Igor Grosu, înainte de începerea ședinței Parlamentului.

Fiind întrebat de un jurnalist despre șansele inițiativei opoziției, Grosu a spus că acestea sunt „zero”.

Cu toate acestea, speakerul a spus că moțiunea de cenzură va fi examinată la ora 17:00, iar premierul Natalia Gavrilița împreună cu miniștrii vor veni în fața deputaților pentru a răspunde la întrebări.

„Toate inițiativele lor sunt concepute doar pentru a otrăvi publicul și a manipula. Ei nu pot face nimic altceva. Lasă-i să-și adune curaj măcar o dată și să vorbească despre Ucraina. Asta e doar o încercare de a atrage atenția”, a adăugat el.

Amintim că pe 15 septembrie, fracțiunea Blocului comuniștilor și socialiștilor au înaintat o moțiune de cenzură împotriva activității Guvernului Gavrilița. Documentul a fost citit de socialistul Vasile Bolea de la tribuna centrală a Parlamentului

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: