„Sunt destul de optimist”. Primele declarații ale lui Igor Dodon după închiderea secțiilor din țară (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Sunt destul de optimist”. Primele declarații ale lui Igor Dodon după închiderea secțiilor din țară (VIDEO)

Igor Dodon, candidatul independent la funcția de președinte al țării, care a fost susținut în campania electorală de Partidul Socialiștilor (PSRM) se declară optimist, însă susține că este pregătit pentru orice scenariu, fie că va învinge în cursa electorală, fie că nu. Acesta a vorbit și despre fraude înregistrate în diaspora, dar și despre faptul că în zilele următoare va anunța „schimbări politice majore”.

„Sunt destul de optimist. Calculele noastre arată că noi conducem cu o diferență destul de mare în interiorul țării, asta fără diaspora și fără Transnistria. Suntem gata de orice scenariu și să învingem și să nu învingem, la fel ca și oponentul meu. Trebuie să dăm dovadă de resposabilitate, alegerile s-au încheiat. A fost multă ură, s-au trecut multe linii roșii. Chem toată lumea la calm, liniște. Avem nevoie de pace în Republica Moldova, nu ne trebuie destabilizare”, a declarat Igor Dodon.

Candidatul susținut de PSRM a mai spus că deține informații privind fraude operate în diaspora. Acesta a chemat la liniște și a spus că PSRM este gata să poarte negocieri cu „partidele parlamentare responsabile”.

„Eu sunt gata să trag linia, sunt gata să fiu în dialog cu absolut toți din parlament care sunt partide responsabile, pentru a lua decizia cum ne mișcăm mai departe. Vreau să le mulțumesc instituțiilor de stat responsabile de acest scrutin”, a mai spus Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: