Imaginea durerii. Un bărbat din Turcia refuză să dea drumul mâinii fiicei sale de 15 ani, ucisă în blocul prăbușit de cutremur
Full Article 1 minutes read

Imaginea durerii. Un bărbat din Turcia refuză să dea drumul mâinii fiicei sale de 15 ani, ucisă în blocul prăbușit de cutremur

Fotografia unui tată care și-a pierdut fiica în cutremurul care a lovit luni Turcia și Siria a făcut înconjurul lumii și a stârnit valuri de compasiune, scrie Libertatea.

Ghemuit în ruinele unui bloc din orașul turc Kahramanmaraș, un bărbat ține strâns mâna fiicei sale moarte.

Este Mesut Hancer. Pe fiica lui de 15 ani o chema Irmak.

Irmak n-a reușit să scape cu viață din blocul care s-a prăbușit. Este una dintre victimele seismului devastator de luni, care a luat mii de vieți în Turcia și Siria.

O altă imagine cu puternic impact emoțional a venit din Siria, unde o femeie a născut sub dărâmături și și-a protejat bebelușul cu propriul trup până la ultima suflare. Copilul a fost scos viu din ruine.

Până marți, la ora 19.30 (ora României), bilanțul deceselor urcase la peste 6.300 de morți în cele două țări afectate, iar numărul răniților era de ordinul zecilor de mii.

Imaginea durerii. Un bărbat din Turcia refuză să dea drumul mâinii fiicei sale de 15 ani, ucisă în blocul prăbușit de cutremur Imaginea durerii. Un bărbat din Turcia refuză să dea drumul mâinii fiicei sale de 15 ani, ucisă în blocul prăbușit de cutremur


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: