În apropierea casei Zinaidei Greceanîi au fost auzite împușcături. Poliția a reținut un suspect (UPDATE)
Full Article 2 minutes read

În apropierea casei Zinaidei Greceanîi au fost auzite împușcături. Poliția a reținut un suspect (UPDATE)

Împușcături pe o stradă din capitală. Pe 8 noiembrie în jurul orei 5:00 oamenii legii au fost informați că pe strada Gherman Pîntea din sectorul Râșcani, se aud împușcături în stradă. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al poliției. Oamenii legii au intervenit și au ridicat cinci tuburi de cartușe care urmează a fi transmise la expertiză și în același timp au stabilit că nimeni nu a avut de pătimit.

x

UPDATE 18:00: Tânărul care a efectuat împușcături în preajma casei președintei Parlamentului Zinaidei Greceanîi a fost reținut și s-a dovedit a fi un fost angajat al Brigăzii „Fulger”. Poliția spune că în momentul în care efectua împușcăturile acesta se afla într-o mașină de marca „Hyundai”.

Tânărul are 30 de ani. Oamenii legii spun că acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături pentru a se distra, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul a efectuat împușcături din arma pe care o deținea legal și care deja a fost ridicată.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Menționăm că președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi locuiește pe strada Gherman Pîntea.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: