În apropierea casei Zinaidei Greceanîi au fost auzite împușcături. Poliția a reținut un suspect (UPDATE)
Full Article 2 minutes read

În apropierea casei Zinaidei Greceanîi au fost auzite împușcături. Poliția a reținut un suspect (UPDATE)

Împușcături pe o stradă din capitală. Pe 8 noiembrie în jurul orei 5:00 oamenii legii au fost informați că pe strada Gherman Pîntea din sectorul Râșcani, se aud împușcături în stradă. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al poliției. Oamenii legii au intervenit și au ridicat cinci tuburi de cartușe care urmează a fi transmise la expertiză și în același timp au stabilit că nimeni nu a avut de pătimit.

UPDATE 18:00: Tânărul care a efectuat împușcături în preajma casei președintei Parlamentului Zinaidei Greceanîi a fost reținut și s-a dovedit a fi un fost angajat al Brigăzii „Fulger”. Poliția spune că în momentul în care efectua împușcăturile acesta se afla într-o mașină de marca „Hyundai”.

Tânărul are 30 de ani. Oamenii legii spun că acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături pentru a se distra, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul a efectuat împușcături din arma pe care o deținea legal și care deja a fost ridicată.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Menționăm că președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi locuiește pe strada Gherman Pîntea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: