În atenția șoferilor! Trafic restricționat în centrul Chișinăului
Full Article 50 second read

În atenția șoferilor! Trafic restricționat în centrul Chișinăului

Primăria Municipiului Chișinău informează că, luni 14 octombrie, transportul public va funcționa în regim special, iar mai multe artere principale vor fi închise traficului rutier.

Transportul public care traversează centrul orașului va fi redirecționat pe străzile adiacente, cu modificări semnificative ale rutelor de troleibuz și autobuz.

Printre acestea, troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8, 10 și 22 vor circula pe itinerare modificate, în timp ce traseele nr. 7, 12, 16, 25 și 32 vor fi scurtate. Autobuzele de pe rutele nr. 5, 9, 11, 26 și 46 vor avea de asemenea trasee ajustate pentru a evita zona centrală.

Totodată, programul de circulație al anumitor rute de troleibuz și autobuz va fi extins până la ora 01:30 în zilele de sărbătoare, pentru a facilita deplasarea cetățenilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: