VIDEO În India un tren a deraiat de pe șine: sute de persoane au fost rănite, iar alte câteva zeci au decedat
Full Article 50 second read

VIDEO În India un tren a deraiat de pe șine: sute de persoane au fost rănite, iar alte câteva zeci au decedat

Un tren de pasageri a deraiat de pe șine, după care s-a ciocnit cu un marfar în estul Indiei, în statul Odisha. Incidentul a avut loc în seara de 2 iunie. Potrivit presei indiene, în urma accidentului, zeci de persoane ar fi putut fi ucise și sute rănite.

Times of India scrie că peste 300 de persoane au fost rănite, iar alte câteva au fost ucise.

În același timp, Hindustan Times, citând autoritățile locale, a relatat că 192 de persoane au fost rănite și 50 au fost probabil ucise. De asemenea, s-a raportat că mulți pasageri nu reușesc să iasă din vagoanele răsturnate.

Ministrul indian al Căilor Ferate a anunțat despăgubiri bănești pentru victime: 10 milioane de rupii (aprox. $12 000) pentru rudele celor decedați, 200 000 rupii (aprox. $2 000) pentru răni grave și 50 000 rupii (aproximativ $ 600) pentru răni minore.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: