„În Platforma DA există meritocrație”. Andrei Năstase va candida pentru un nou mandat de președinte al partidului (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„În Platforma DA există meritocrație”. Andrei Năstase va candida pentru un nou mandat de președinte al partidului (VIDEO)

Actualul președinte al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, va candida pentru un nou mandat în calitate de lider al formațiunii. Năstase a dat asigurări că alegerea conducerii partidului va fi făcută în mod democratic și depinde de dorința membrilor acesteia. Declarația a fost făcută în cadrul ediției din 15 decembrie a emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Alegerile președintelui formațiunii politice ar urma să aibă loc în cadrul Congresului care va fi organizat în luna februarie.

„Sunt multe lucruri importante care urmează să fie decise: programul, dacă vor fi modificări la statut. Da, eu voi candida la șefia partidului pentru un nou mandat. Colegii mei din partid, de la Briceni până la Cahul și mai jos vor decide. Pentru că așa se decide în Platforma DA. În ciuda speculațiilor, aparențelor, a propagandei și a minciunii. În Platforma DA există democrație și mai există și meritocrație”, a declarat Andrei Năstase.

Pe 24 februarie, Platforma DA va împlini 5 ani de la fondare.

Acum o săptămână, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, Andrei Năstase a declarat că s-a gândit în 2016, în urma alegerilor prezidențiale, să demisioneze din funcția de președinte al formațiunii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: