În scuarul Parlamentului s-au aprins luminile de sărbătoare
Full Article 2 minutes read

În scuarul Parlamentului s-au aprins luminile de sărbătoare

Parlamentul Republicii Moldova a dat start sezonului sărbătorilor de iarnă printr-un șir de activități, inclusiv în format online. În seara de 10 decembrie, au fost aprinse sute de luminițe pe bradul din holul instituției și în scuarul din fața clădirii. 

Tot astăzi, s-a încheiat etapa de înregistrare la cea de-a doua ediție a Concursului online de colinde și urături, la care au trimis mesaje video peste 150 de interpreți amatori din țară și din diasporă. Toate colindele și urăturile vor fi plasate pe pagina de Facebook a Parlamentului pe 15 decembrie, iar pe 21 decembrie vor fi anunțate rezultatele concursului. Primele trei video-uri, categoria copii, și primele trei video-uri, categoria maturi, cu cel mai mare număr de vizualizări, vor fi declarate învingătoare.

Tradițional, în ajunul Crăciunului, Parlamentul desfășoară acțiuni de caritate. Și în acest an, va fi organizat, în format restrâns, un târg de Crăciun și mai multe acțiuni de susținere a unor familii.

Pandemia de COVID-19 a impus o nouă modalitate de organizare a evenimentelor publice. Astfel, programul sărbătorilor de iarnă se va desfășura în conformitate cu prevederile Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și a Planului de protecție și prevenire a infectării cu COVID-19 a instituției legislative.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: