Încă 4 decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. Victimele sunt din Drochia, Comrat și Chișinău
Full Article 2 minutes read

Încă 4 decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. Victimele sunt din Drochia, Comrat și Chișinău

În Republica Moldova au fost înregistrate încă patru decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. În prezent, 31 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, anunță Ministerul Sănătății în dimineața de 20 iulie.

Deces 685: Bărbat de 77 ani, din raionul Drochia. Internat cu pneumonie bilaterală, la data de 17 iulie, la Spitalul Raional Drochia.

Deces 686: Bărbat de 85 ani, din mun. Chișinău. Transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă,  la data de 15 iulie. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 687: Bărbat de 65 ani, din raionul Comrat. Transferat de la Spitalul Raional Comrat, la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 26 iunie. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 688: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 30 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20 980 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1427 în Transnistria.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 366 stare gravă (dintre care  31 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1029- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 91 persoane au fost tratate și externate. Până la ora actuală, 14 467 persoane s-au tratat de COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: