Încă o medalie de aur în palmares: Sulițașul moldovean Andrian Mardare a câștigat turneul din Marsilia
Full Article 1 minutes read

Încă o medalie de aur în palmares: Sulițașul moldovean Andrian Mardare a câștigat turneul din Marsilia

Încă o medalie de aur ajunge în palmaresul Republicii Moldova. Se întâmplă după ce atletul moldovean, angajat al Poliției de Frontieră, Andrian Mardare, a câștigat turneul din Marsilia, Franța. Aruncarea suliței – este proba sportivă care i-a adus victoria sportivului din Moldova, care a avut drept concurenți nouă sportivi din șase țări. Andrian Mardare a reușit să înregistreze o distanță de 79,46 metri.

Turneul din Franța s-a desfășurat pe data de 17 iulie pe stadionul Delort din Marsilia. Competiția sportivă este recunoscută drept un eveniment cultural și sportiv de talie internațională, care întrunește anual sportivi din peste 20 de țări.

„Succesul colegului nostru în cadrul turneului ne aduce o mare satisfacție și mândrie pentru el și reușitele care le obține pe arena sportului internațional. Andrian, ai respectul întregii echipe a Poliției de Frontieră!”, se arată în nota informativă emisă de Poliția de Frontieră.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Moldova, moldoveanul Andrian Mardare a fost urmat de Anderson Peters din Grenada, care a luat argintul,  și polonezul Dawid Wegner, care a cucerit bronzul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: