Încă un accident mortal în R. Moldova: o fată de 21 de ani a decedat, un băiat – în stare gravă
Full Article 2 minutes read

Încă un accident mortal în R. Moldova: o fată de 21 de ani a decedat, un băiat – în stare gravă

O fată de 21 de ani a murit, iar un băiat de 22 de ani se află în stare gravă la spital. Se întâmplă după ce mașina în care se aflau, condusă de tânărul de 22 de ani, s-a inversat în raionul Edineț. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 15 august. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că oamenii legii din Edineț au fost sesizați, cu puțin timp în urmă, despre un accident rutier în apropierea comunei Ruseni.

„O Honda, condusă de un tânăr de 22 de ani și care avea ca pasageră o tânără de 21 de ani, s-a inversat pe traseu. Ambii au fost preluați de ambulanță. În urma traumelor primite fata a decedat, iar tânărul se află în stare gravă la spital”, au precizat oamenii legii.

Se menționează că polițiștii stabilesc toate circumstanțele, inclusiv dacă accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice a mașinii sau a unei erori de șofat a conducătorului auto.

Pe 14 august, polițiștii au anunțat că numărul mare de accidente din ultima perioadă îi determină să-și intensifice măsurile de control în teritoriu. Șoferii au fost atenționați să-și păstreze calmul în cazul unor verificări. Totodată, conducătorii auto au fost îndemnați să anunțe poliția imediat ce observă abateri din partea altor participanți la trafic. Menționăm, doar pe 13 august au fost înregistrate 96 de accidente rutiere. Detalii AICI.

Amintim, în dimineața zilei de 14 august – în raionul Cimișlia, un bărbat de 27 de ani a murit, iar altul de 39 de ani a fost transportat în stare gravă la spital. Primul, la volanul unui automobil, ar fi ieșit pe contrasens și a tamponat frontal mașina condusă de cel de-al doilea bărbat. Detalii AICI. Iar pe 10 august, în raionul Strășeni, cinci persoane au murit și 6 au suferit răni. S-a întâmplat după ce un automobil a efectuat manevra de depășire peste linia continuă și s-a tamponat frontal cu o altă mașină, ce se deplasa din sens opus. Ambele unități de transport, de model Opel și Mitsubishi, au izbucnit în flăcări. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: