Incendiu într-o casă din orașul Durlești: 4 echipe de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor
Full Article 1 minutes read

Incendiu într-o casă din orașul Durlești: 4 echipe de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Un incendiu a avut loc într-o locuință din orașul Durlești, municipiul Chișinău, în seara zilei de 24 noiembrie. Patru echipe de intervenție s-au luptat cu flăcările aproximativ două ore. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), într-un comunicat din 25 noiembrie.

Apelul la Serviciul 112 a survenit pe 24 noiembrie, la ora 20:02. Potrivit informațiilor recepționate, o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări pe strada Nicolae Dimo din orașul Durlești.

Pentru stingerea arderii la fața locului au fost îndreptate 4 echipe de intervenție.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a afectat acoperișul locuinței. Arderea a fost localizată la ora 21:07 și lichidată complet către ora 22:57.

În urma incendiului victime nu au fost raportate. Focul a distrus în totalitate acoperișul unei anexe cu suprafața de 35 m2 și 30% din acoperișul casei de locuit cu 2 nivele”, au comunicat reprezentanții IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: