Incendiu într-un apartament din capitală. Doi bărbați au fost transportați la spital cu arsuri și intoxicații cu fum
Full Article 2 minutes read

Incendiu într-un apartament din capitală. Doi bărbați au fost transportați la spital cu arsuri și intoxicații cu fum

Doi bărbați au fost salvați de pompieri dintr-un incendiu care s-a produs în noaptea de 9 ianuarie. Potrivit primelor informații, arderea a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de locuit de tip cămin din strada Studenților 2/3 din municipiul Chișinău. Salvatorii au stabilit că o cameră de la etajul 2 cu suprafața de 12 metri pătrați este cuprinsă de flăcări.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit trei echipe de pompieri. În procesul de intervenție angajații IGSU au reușit să salveze doi bărbați care se aflau în interiorul apartamentului. Bărbații au fost evacuați, iar serviciul medical de urgență i-a transportat la spital.

În urma incendiului o persoană a primit combustii pe 15% din suprafața corpului fiind internată la Centrul de Combustii din capitală, iar a doua persoană a primit intoxicații cu produsele de ardere a căilor respiratorii fiind preluată de medici la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău.

„Ambii bărbați primesc îngrijiri medicale, starea acestora fiind de gravitate medie. Incendiul a fost localizat la ora 01:46 și complet lichidat la ora 02:02”, menționaează IGSU.

Cauza și circumstanțele de producere a incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 35 situații de risc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: