Incendiu într-un bloc cu 12 etaje din Chișinău: locatarii au fost evacuați. Arderea a afectat toate panourile electrice
Full Article 2 minutes read

Incendiu într-un bloc cu 12 etaje din Chișinău: locatarii au fost evacuați. Arderea a afectat toate panourile electrice

Scara unui bloc locativ din sectorul Buiucani al capitalei au fost cuprinsă de fum, în seara zilei din ajun. Trei echipe de pompieri au ajuns la fața locului, unde au stabilit că arderea a afectat toate panourile electrice din scara blocului cu 12 nivele. Mai multe persoane au fost evacuate pentru a evita o intoxicare. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), victime nu sunt. 

Pompierii au fost solicitați să intervină în seara zilei de 9 decembrie pe strada Vasile Lupu din Chișinău. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:32.

Potrivit primelor informații, scara unui bloc locativ a fost inundată de fum. La fața locului au ajuns 3 echipe de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că arderea a afectat toate panourile electrice din scara blocului cu 12 nivele”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

Se menționează că, în scurt timp, salvatorii au reușit lichidarea focarelor utilizând stingătoare.

Totodată, pompierii au verificat apartamentele și au asigurat evacuarea mai multor persoane, pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere.

Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite”, au precizat reprezentanții Inspectoratului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: