Incendiu într-un bloc la Căușeni: un bărbat a murit. 22 de persoane, inclusiv copii, evacuate de urgență
Full Article 2 minutes read

Incendiu într-un bloc la Căușeni: un bărbat a murit. 22 de persoane, inclusiv copii, evacuate de urgență

Peste 20 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuit din orașul Căușeni, în urma unui incendiu. Totodată, comunică pompierii, o persoană a decedat. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 20 decembrie.

Pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament din orașul Căușeni la ora 05:25.

Potrivit primelor informații, din geamul unui apartament a fost observat fum dens. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri.

Ajunși la destinație, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au stabilit că arde un frigider în interiorul locuinței.

Ulterior, salvatorii au evacuat un bărbat în stare inconștientă din apartamentul unde a izbucnit arderea. Acesta a fost predat serviciului de asistență medicală urgentă. „Medicii au efectuat manevrele de resuscitare a persoanei, însă din nefericire nu a fost posibilă salvarea acesteia”, comunică Inspectoratul.

Totodată, pompierii au evacuat de urgență locatarii din scara blocului cu 5 nivele, care a fost inundată cu fum. Salvatorii au reușit să scoată din zona de risc 22 de persoane, inclusiv 5 copii.

Persoanele evacuate nu au avut de suferit, iar la moment acestea se află în siguranță. Incendiul a fost lichidat la ora 06:41, iar în consecință au ars mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentul afectat.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: