Incendiu la Briceni: cadavrul unei femei, scos din casă de vecini până a ajunge pompierii
Full Article 2 minutes read

Incendiu la Briceni: cadavrul unei femei, scos din casă de vecini până a ajunge pompierii

O femeie de 88 de ani din satul Caracuşenii Vechi, raionul Briceni, și-a pierdut viața în urma unui incendiu. Focul a distrus 70% din suprafața acoperișului locuinței în care se afla victima, dar și bunurile materiale din interiorul locuinței. Se presupune că femeia s-ar fi intoxicat cu produsele de ardere, însă cauza exactă a morții urmează a fi stabilită de specialiști.

În dimineața zilei de 16 martie pompierii din nordul țării au intervenit pentru a stinge un incendiu într-o casă de locuit. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:14.

Conform datelor înregistrate o casă a fost cuprinsă de foc în satul Caracuşenii Vechi, raionul Briceni. La fața locului pentru lichidarea arderii a intervenit un echipaj de salvatori, care au reușit localizarea arderii către ora 07:48 și lichidarea completă a incendiului la ora 09:32.

Potrivit IGSU, focul a distrus 70% din suprafața acoperișului, dar și bunurile materiale din interiorul locuinței. Totodată, în urma incendiului, o femeie în vârstă de 88 de ani și-a pierdut viața, cadavrul necarbonizat al acesteia, fiind extras de vecini înaintea intervenției angajaților IGSU.

Se presupune că femeia s-ar fi intoxicat cu produsele de ardere. Cauza exactă a morții urmează a fi stabilită în urma efectuării expertizei medico-legale.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că cauza preliminară ar fi neatenția la utilizarea focului deschis. Cauza finală de producere a incendiului și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: