Incendiu nocturn la Inspectoratul de Poliție Rezina. Șase autospeciale au fost mobilizate pentru stingerea focului
Full Article 1 minutes read

Incendiu nocturn la Inspectoratul de Poliție Rezina. Șase autospeciale au fost mobilizate pentru stingerea focului

Un incendiu s-a produs în această noapte la Inspectoratul de Poliție Rezina al IGP, anunță reprezentanții instituției într-un comunicat publicat pe 13 iulie.

UPDATE (9:00) Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a precizat că la fața locului au fost mobilizate 6 autospeciale. Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 05:40 și au lichidat total arderea la ora 06:50. În urma arderii a fost afectată suprafața de 800 metri pătrați a acoperișului.

Știrea inițială

Pompierii au fost alertați după ce, în jurul orei 3:50, polițistul din serviciul de gardă a observat o lumină puternică în aripa stângă a sediului, în scurt timp fiind cuprins de flăcări întreg acoperișul instituției.

La fața locului au intervenit 4 autospeciale ale Serviciului Situații Excepționale, la lichidarea incendiului participând pompierii și angajații Inspectoratului de Poliție.

Victime nu sunt. Pagubele materiale se rezumă la acoperișul instituției și un birou, parțial afectat, din aripa stângă, de la etajul superior. Toate documentele, precum și armamentul au fost evacuate din clădire.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: