Incendiu și explozie într-o gospodărie din Bălți. O construcție auxiliară a ars în totalitate (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Incendiu și explozie într-o gospodărie din Bălți. O construcție auxiliară a ars în totalitate (VIDEO)

Într-o construcție auxiliară din municipiul Bălți a izbucnit un incendiu, care ulterior a provocat explozia a două butelii cu gaz din interior. Cazul a avut loc în seara de 4 octombrie. Flăcările au distrus în totalitate construcția auxiliară și au afectat parțial acoperișul alteia care se afla în preajmă. Informațiile au fost comunicate de purtătoarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, pentru Radio Moldova.

Incendiul a izbucnit într-o construcție auxiliară dintr-o gospodărie din Bălți pe 4 octombrie, în jurul orei 22:00. Până la sosirea echipei de pompieri, două butelii de propan-butan, care se aflau în interiorul construcției, au deflagrat. Ulterior, pompierii au evacuat patru butelii de propan-butan și o butelie de heliu.

Incendiul a fost localizat la ora 23:10.

Arderea a distrus în totalitate construcția auxiliară, care avea o suprafață de 20 metri pătrați. De asemenea, flăcările s-au extins și au afectat 20% din acoperișul unei construcții auxiliare de 14 metri pătrați, care aparține vecinei.

Nicio persoană nu a avut de suferit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: