Indivizii care au vandalizat Guvernul și Ministerul Muncii, arestați pentru 20 de zile
Full Article 1 minutes read

Indivizii care au vandalizat Guvernul și Ministerul Muncii, arestați pentru 20 de zile

Cei doi tineri care au vandalizat sediile Guvernului și Ministerului Muncii și Protecției Sociale au primit, pe 28 septembrie, câte 20 de zile de arest. Informația a fost comunicată de Inspectoratul General al Poliției. 

Precizăm că, în noaptea de 26 spre 27 septembrie, doi tineri de 20 și, respectiv, 21 de ani au stropit cu vopsea clădirile Guvernului și Ministerului Muncii. Indivizii au fost reținuți în cursul zilei de 27 septembrie, în Chișinău. Potrivit IGP, aceștia fac parte dintr-un grup de tineri care au fost recrutați și instruiți la Moscova pentru a vandaliza instituțiile statului, cu scop de destabilizare. Pentru atacul asupra Guvernului aceștia au primit 5 000 de euro.

În noaptea de 27 spre 28 septembrie, încă două instituții ale statului – Teleradio-Moldova și Curtea Supremă de Justiție – au fost stropite cu vopsea. Oamenii legii au comunicat că au stabilit deja un cerc de suspecți, fiind întreprinse toate acțiunile procesual penale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: