Interpretul rus Irakli nu a putut intra în Moldova. Artistul urma să participe la un concert organizat de Șor la Bălți și Orhei
Full Article 2 minutes read

Interpretul rus Irakli nu a putut intra în Moldova. Artistul urma să participe la un concert organizat de Șor la Bălți și Orhei

Poliția de Frontieră i-a interzis interpretului georgian din Rusia, Irakli, să intre în Republica Moldova. Informația a fost confirmată pentru NewsMaker de purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi. Potrivit ei, artistul nu ar fi întrunit condițiile de intrare în țară.

„În ultimele 24 de ore, la 39 de persoane s-a refuzat intrarea în țara noastră. Printre ele este și interpretul Irakli. (…) Persoanele neautorizate la trecerea frontierei nu au întrunit condițiile de intrare în Republica Moldova”, a precizat Raisa Novițchi pentru NM.

Precizăm că Irakli urma să participe la un concert organizat de oligarhul fugar Ilan Șor și echipa sa la Orhei, pe 23 decembrie, dar și la Bălți, pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului pe stil nou. Despre participarea artistului din Rusia la aceste eveniment au anunțat deputata Marina Tauber, dar și Arina Corșicova – reprezentantele echipei lui Șor care și-au anunțat candidaturile pentru funcția de primar de Bălți, dar care au fost, pe rând, excluse din campania electorală.

De precizat că interpretul georgian nu a comentat, deocamdată, interdicția impusă de autoritățile de la Chișinău, la intrarea în țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: