Judecătorii au stabilit data primei ședințe de judecată în dosarul lui Ruslan Popov
Full Article 40 second read

Judecătorii au stabilit data primei ședințe de judecată în dosarul lui Ruslan Popov

Magistrații Judecătoriei Chișinău au decis data primei ședințe în care vor examina dosarul în care este vizat ex-adjunctul procurorului general suspendat, Ruslan Popov. Potrivit Procuraturii Anticorupție, ședința de judecată urmează să aibă loc la data de 15 iulie, curent, începând cu ora 15:30.

Amintim că, dosarul penal în privința ex-adjunctului procurorului general suspendat și a complicilor săi a ajuns, pe 21 iunie, pe masa magistraților Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, pentru examinare în fond.

Ruslan Popov este învinuit de îmbogățire ilicită și opt episoade de fals în declarația de avere și interese personale. Popov pledează nevinovat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: