Kamala Harris și Donald Trump au căzut de acord să participe la dezbateri publice. În ce condiții
Full Article 2 minutes read

Kamala Harris și Donald Trump au căzut de acord să participe la dezbateri publice. În ce condiții

Candidații la alegerile prezidențiale americane, actualul vicepreședinte democrat al SUA, Kamala Harris, și ex-liderul republican de la Casa Albă, Donald Trump, vor participa la o dezbatere televizată în data de 10 septembrie. Informația a fost raportată pe 8 august de televiziunea ABC, care va găzdui dezbaterea. Postul TV a precizat că ambii politicieni și-au confirmat prezența, scrie DW.

Precizăm că, în ultimele zile, între Donald Trump și echipa Kamalei Harris a avut loc o dispută publică referitor la dezbaterile televizate. Înainte ca ex-candidatul Partidului Democrat, președintele SUA, Joe Biden, să se retragă din alegerile prezidențiale, la televiziunea ABC, în data de 10 septembrie, trebuia să aibă loc a doua dezbatere între acesta și Donald Trump. Ultimul a refuzat însă să participe la dezbateri la ABC cu noul candidat democrat – Kamala Harris, propunând în schimb să fie organizate dezbateri pe 4 septembrie la canalul de dreapta Fox News, care îi este favorabil. În replică, echipa de campanie electorală a Kamalei Harris l-a acuzat pe Trump că este „speriat” și vrea „să evite” dezbaterile.

Acum, candidatul republicat propune organizarea a trei runde de dezbateri în luna septembrie, în datele de 4, 10 și 25, la televiziunile Fox News, ABC, și, respectiv, NBC. Potrivit lui, datele au fost convenite cu companiile care dețin cele trei televiziuni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: