Krasnoselski: Implicarea Transnistriei în războiul din Ucraina va începe cel de-al treilea război mondial
Full Article 1 minutes read

Krasnoselski: Implicarea Transnistriei în războiul din Ucraina va începe cel de-al treilea război mondial

Liderul de facto al regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski susține că implicarea Transnistriei în războiul din Ucraina va începe cel de-al treilea război mondial. Aceasta a explicat că, dacă e implicată Federația Rusă, vor fi utilizate arme și metode pe măsură.

„Sunt convins că prin implicarea Transnistriei în războiul din Ucraina va începe cel de-al treilea război mondial. Dacă e implicată Transniatria, va fi implicată și Moldova, iar asta ar însemna și o implicare a României, care e membră NATO. Dacă se implică România, evident că se va implica și Federația Rusă. Prin ce modalitate și cu ce arme, este deja o altă întrebare. Un asemenea conflict cu siguranță va atrage și metode pe măsură”, a declarat Krasnoselski.

NM a solicitat un comentariu de la Biroul politici de reintegrare cu privire la declarațiile făcute de către așa zisul lider de la Tiraspol, însă până în momentul publicării articolului nu am primit un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: