La Chișinău, pe 24 februarie, se lansează expoziția „Durerea refugiaților”
Full Article 50 second read

La Chișinău, pe 24 februarie, se lansează expoziția „Durerea refugiaților”

Pe 24 februarie, începând cu ora 12:00, în incinta Muzeului Național de Istorie a Moldovei va avea loc lansarea expoziției „Pain in refugees” (Durerea refugiaților). 

Ministerul Culturii menționează că scopul acestei expoziții este „de a contura faptul că durerea, indiferent de sursa acesteia, nu este doar o experiență senzorială”.

„Culorile și durerea sunt biologic strâns asociate între ele. Durerea la rândul ei este asociată, de cele mai multe ori, cu anumite culori. Asocierea dată au făcut-o și respondenții noștri – refugiații”, comunică instituția.

Expoziția, potrivit Ministerului, este rezultatul colaborării dintre Societatea pentru Studiul și Combatere a Durerii din Moldova și Societatea Ucraineană de Anestezie Regională și Terapie a Durerii.

Expoziția va putea fi văzută în perioada 24 februarie – 12 martie 2023, pe gardul Muzeului Național de Istorie a Moldovei, str. 31 August 1989, 121A.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: