La Chișinău se dă start târgurilor sezoniere: unde vor avea loc 
Full Article 1 minutes read

La Chișinău se dă start târgurilor sezoniere: unde vor avea loc 

Începând din acest weekend se dă start târgurilor și evenimentelor culturale în municipiul Chișinău pe întreg anul 2022. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban. 

În perioada 19-20 martie vor fi organizate târguri cu produse agricole autohtone în sectorul Buiucani, Parcul „Alunelul”, aleea principală. Acestea se vor desfășura între ora 09:00-17:00.

La eveniment și-au anunțat participarea 62 de producători.

Potrivit edilului Ion Ceban, în perioada următoare, în weekend, vor mai fi organizate iarmaroace cu pomușoare, târgul „Dulcișor”, „Federația Fermierilor”, produse apicole, cu produse ECO, cu material semincer sau flori, târguri ale meșterilor populari, cu articole de artizanat și hand made, Târgul mierii cu levănțică, Târg pascal, Târg tematic „Ziua Copiilor”.

„De asemenea, vor fi târguri la început de an școlar „Bună ziua, școală”, de Ziua Vinului, iarmaroc dedicat Hramului orașului, iar spre final de an vor fi organizate Târguri de brazi și Târg de Crăciun”, comunică Ceban.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: