Laura Codruța Kovesi vine la Chișinău. Va ține o prelegere la USM și se va întâlni cu Maia Sandu și Dorin Recean
Full Article 1 minutes read

Laura Codruța Kovesi vine la Chișinău. Va ține o prelegere la USM și se va întâlni cu Maia Sandu și Dorin Recean

Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, va efectua o vizită oficială la Chișinău în data de 2 septembrie. Aceasta va avea, printre alte activități, întâlniri cu președinta Maia Sandu, prim-ministrul Dorin Recean și ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. 

Potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Justiției, șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, va vizita țara noastră, pe 2 septembrie, la invitația ministrei Mihailov-Moraru.

La ora 9.00, Laura Codruța Kovesi va ține o prelegere publică pentru studenții Universității de Stat din Moldova. După ora publică, oficiala va face declarații de presă.

De asemenea, oficiala va avea întrevederi cu conducerea de vârf a Republicii Moldova: președinta Maia Sandu și prim-ministrul Dorin Recean.

Ulterior, șefa Parchetului European se va întâlni cu ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. Cele două oficiale vor participa la ședința Platformei Anticorupție.

Precizăm că ultima vizită a Laurei Codruța Kovesi în Republica Moldova a avut loc în luna iulie 2022, când a fost semnat un Acord de cooperare între Procuratura Republicii Moldova și Parchetul European.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: