Le-a reușit! O autospecială a Regiei Autosalubritate defectată de mai bine de 6 luni – reparată cu succes
Full Article 2 minutes read

Le-a reușit! O autospecială a Regiei Autosalubritate defectată de mai bine de 6 luni – reparată cu succes

Î.M. Regia „Autosalubritate” anunță, printr-un comunicat, că specialiștii parcului auto au reușit să repare o autospecială de model Mercedes Atego 1523, fabricată în 2006, care a stat mai bine de jumătate de an uzată, în garajul auto al întreprinderii. Potrivit sursei, lucrările de reparație „au fost anevoioase”, dar „cu succes”. De cealaltă parte, reparația autospecialei care a durat mai bine de 6 luni a fost subiect de glumă pentru internauți. 

„Lucrările de reparație au fost anevoioase, deoarece s-a defectat sistema hidraulică care este înzestrată cu o pompă hidraulică specifică după construcție, ce nu mai putea fi reparată, iar o altă piesă nu a fost posibil de găsit nici în țară, nici în țările vecine”, comunică reprezentanții Regiei.

Astfel, sursa declară că specialiștii operatorului municipal de evacuare a deșeurilor, au avut nevoie de mai mult timp pentru a identifica piesa. Aceasta a fost livrată din Polonia, fiind fabricată la comandă în Franța.

Pompa hidraulică a costat întreprinderea puțin peste 93 mii lei. „Autospeciala în cauză este exploatată din 2015 și până în prezent nu a necesitat reparații”, declară reprezentanții Regiei.

Reparația autospecialei care a durat mai bine de 6 luni a fost subiect de glumă pentru internauți, inclusiv pentru fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda.

„De asemenea, a fost măturat garajul întreprinderii, care mai bine de șase luni a fost murdar, a fost vopsit în roșu gardul întreprinderii, care mai bine de șase luni a fost albastru și a fost schimbat Directorul întreprinderii, care mai bine de șase luni nu a fost schimbat. Despre alte realizări ale întreprinderii o să vă anunțăm după următoarele șase luni”, a scris, pe Facebook, ex-viceprimarul capitalei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: