Liderul PSRM cheamă „forțele politice sănătoase” să se unească pentru apărarea și salvarea Moldovei
Full Article 1 minutes read

Liderul PSRM cheamă „forțele politice sănătoase” să se unească pentru apărarea și salvarea Moldovei

Președintele Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon a chemat „forțele politice sănătoase” să facă front comun în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Îndemnul a fost lansat la scurt timp după ce Curtea Constituțională a anulat hotărârile Parlamentului privind revocarea din funcția de judecător al Curții Constituționale a Domnicăi Manole și numirea altei persoane în funcția de magistrat al acestei instanțe.

Igor Dodon a prognozat un scenariu sumbru după alegerile parlamentare anticipate. Acesta susține că, în cazul în care partidele pro-europene vor obține majoritatea în urma scrutinului, aceasta „ar putea duce la prăbușirea statului moldovenesc”. Politicianul a îndemnat forțele politice „sănătoase” să se unească.

„Pentru a nu admite evoluția acestui scenariu nociv pentru țara noastră, a venit timpul ca toate forțele politice sănătoase să se dezică de vechile supărări și să se unească într-un front comun pentru apărarea și salvarea Moldovei. Confruntarea politică dintre forțele politice pro-moldovenești se va transforma într-o luptă împotriva țării noastre și va permite forțelor occidentale să învingă la alegerile parlamentare anticipate”, a menționat Dodon.

Igor Dodon nu a precizat la care „forțe politice sănătoase” se referă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: