(LIVE) „Băieți, țineți-vă!”. Protest al agricultorilor, susținut de Platforma DA
Full Article 2 minutes read

(LIVE) „Băieți, țineți-vă!”. Protest al agricultorilor, susținut de Platforma DA

Mai mulți agricultori a căror recoltă a fost afectată de secetă și-au dat întâlnire în dimineața de 16 august în preajma autogării de Sud din capitală. La manifestație au participat și reprezentanți ai Platformei Demnitate și Adevăr: Andrei Năstase, Alexandr Slusari și Inga Grigoriu. 

Agricultorii susțin că autoritățile nu susțin agricultura, care a fost afectată și de către pandemia de COVID-19, dar și de lipsa de precipitații din acest an.

Posted by Valeriu Bobrov on Sunday, 16 August 2020

La manifestație au participat și liderul Platformei DA Andrei Năstase, dar și deputații Inga Grigoriu și Alexandr Slusari.

„Băieți, țineți-vă! Datorită vouă, ceva s-a întâmplat. În opt ani eu încă nu am văzut așa protest și eu am negociat cu șase prim-miniștri. Eu real am văzut că ei se tem de voi. Ei se tem de voi”, le-a spus Alexandr Slusari.

Vicepreședintele parlamentului Alexandr Slusari a declarat că, în opinia sa, parlamentul trebuie să se întrunească în ședință extraordinară pentru a aproba trei legi, care în prealabil trebuie aprobate de către guvern: reeșalonarea datoriilor față de creditorii privați, subvenționarea creditelor și scutirea de impozite a agricultorilor care au fost afectați de criză.

Precizăm că o manifestație în susținerea agricultorilor se desfășoară și în scuarul „Maria Bieșu” din centrul capitalei, organizată de Partidul Acțiune și Solidaritate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: