LIVE La Bălți, Orhei și Comrat susținătorii Partidul „ȘOR” protestează față de vectorul european al țării
Full Article 40 second read

LIVE La Bălți, Orhei și Comrat susținătorii Partidul „ȘOR” protestează față de vectorul european al țării

La Bălți, Orhei și Comrat se desfășoară trei miting-uri simultane, organizate de Partidul „ȘOR”. Potrivit fugarului Ilan Șor, manifestățiile au drept scop deciderea asupra inițierii unui referendum privind vectorul politico-economic extern al Republicii Moldova.

Ilan Șor, care este condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda Bancară”, a declarat că în Republica Moldova există astăzi diferite opinii privind vectorul extern al șării. Astfel, acesta vrea să organizeze un referendum în cadrul căruia cetățenii să i-a o decizie în această privință.

Amintim că pe 21 mai, la Chișinău, are loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: