LIVE Luni – zi de ședință la Parlament. Va fi examinată Legea bugetului pentru anul 2023
Full Article 30 second read

LIVE Luni – zi de ședință la Parlament. Va fi examinată Legea bugetului pentru anul 2023

Parlamentul s-a întrunit pe 12 decembrie într-o ședință plenară pentru a examina, în prima lectură, mai multe proiecte de legi. Printre acestea este și Proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2023. 

Deputații vor examina în prima lectură și Proiectul de lege privind modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2022.

Va fi dezbătut și Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023.

În atenția parlamentarilor va fi și Proiectul legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: