VIDEO Noii consilieri ai municipiului Chișinău s-au întrunit în prima ședință
Full Article 50 second read

VIDEO Noii consilieri ai municipiului Chișinău s-au întrunit în prima ședință

Noul Consiliu Municipal Chișinău (CMC), compus din 51 de aleși locali, s-a întrunit în prima ședință. Pe 7 decembrie are loc ședința de constituire a Consiliului. 

Pe 3 decembrie, Comisia Electorală Centrală a stabilit că pe data de 7 decembrie, începând cu ora 12:00, va avea loc prima ședință a aleșilor locali din Consiliul municipal Chișinău. 

În ajun, reprezentanții Primăriei Chișinău au anunțat că pe 7 decembrie va avea loc ședința de constituire a Consiliului Municipal.

CMC este compus din 51 de aleși locali. Conform rezultatelor alegerilor locale generale, din 5 noiembrie, în CMC au acces 20 de aleși ai Partidului Mișcarea Alternativa Națională, 20 – din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, 6 consilieri de la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, 2 aleși – din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, iar Partidul Politic „Renaștere”, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Nostru – câte un consilier.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: