VIDEO „Uniți pentru libertatea presei”. Flashmob în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău
Full Article 30 second read

VIDEO „Uniți pentru libertatea presei”. Flashmob în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău

În fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău, pe 3 mai – de Ziua Internațională a Libertății Presei, are loc un flashmob. Acțiunea, cu sloganul „Uniți pentru libertatea presei. Adevărul nu poate fi suprimat!”, este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). „În semn de solidaritate și rezistență împotriva presiunilor exercitate de către autoritățile de la Moscova asupra jurnaliștilor, spunem un NU hotărât în fața sediului Ambasadei Federației Ruse la Chișinău”, au menționat reprezentanții CJI. NewsMaker transmite live evenimentul. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: