Lockdown-ul din capitala Ucrainei a fost prelungit până pe 30 aprilie
Full Article 1 minutes read

Lockdown-ul din capitala Ucrainei a fost prelungit până pe 30 aprilie

Regimul de lockdown din Kiev, care urma să expire pe 16 aprilie, a fost prelungit. Restricțiile vor rămâne în vigoare cel puțin până pe 30 aprilie, scrie hromadske.ua, care îl citează pe primarul Vitalii Kliciko.

Astfel, transportul public va continua să circule în conformitate cu un program special: beneficiarii vor fi doar angajații întreprinderilor ale căror activitate nu poate fi sistată.

Școlile și grădinițele vor rămâne închise, iar târgurile alimentare – interzise. Localurile de alimentație publică își vor continua activitatea „la pachet” sau cu livrare.

Antreprenorilor li se recomandă să organizeze munca de la distanță pentru angajați sau, dacă există posibilitate, să le ofere concedii.

Delimitările pe zone au fost introduse la Kiev încă din 20 martie. Din 5 aprilie, carantina a fost înăsprită.

În total, la Kiev, au fost depistate peste 180 de mii de cazuri de infectări cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, în capitala Ucrainei au fost testați pozitiv 1457 de oameni, iar 47 de pacienți infectați anterior au murit. Spitalele din acest oraș sunt pline în proporție de 83% pentru pacienții cu Covid-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: