Locuitorii și oaspeții capitalei, invitați la bordul troleibuzului turistic. Programul excursiilor
Full Article 1 minutes read

Locuitorii și oaspeții capitalei, invitați la bordul troleibuzului turistic. Programul excursiilor

Locuitorii și oaspeții capitalei sunt invitați astăzi, 17 septembrie, la bordul troleibuzului turistic. Potrivit unui anunț făcut de edilul de Chișinău, Ion Ceban, excursiile sunt organizate în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității. Călătoriile în troleibuzul turistic sunt gratuite.

Programul excursiilor:

  • Ora 10:00 (audio-ghid în limba română)
  • Ora 12:00 (audio-ghid în limba rusă)
  • Ora 14:00 (audio-ghid în limba engleză)
  • Ora 16:00 (audio-ghid în limba română)

Startul se va da în centrul capitalei, de la Arcul de Triumf (Piața Marii Adunări Naționale)

Numărul de locuri disponibile pentru o excursie este de 22 de persoane. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Potrivit primarului de Chișinău, excursiile au drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

De asemenea, potrivit lui Ceban, activitatea urmărește promovarea transportului public durabil, cu impact major asupra calității vieții urbane și încurajarea populației să utilizeze mijloace alternative de deplasare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: