Lucru în Moldova cu salariu de la 25 de mii de lei: selecția lunii octombrie
Full Article 2 minutes read

Lucru în Moldova cu salariu de la 25 de mii de lei: selecția lunii octombrie

Noi continuăm să vă povestim despre funcțiile vacante bine plătite în Moldova, pregătite de Rabota.md. De data aceasta vă prezentăm o selecție de funcții vacante executive și de conducere cu salariul de pornire de la 25 de mii de lei până la câteva mii de euro.

Multe funcții vacante cu salarii atractive se regăsesc în domeniul transportării rutiere a mărfurilor. Astfel, compania Gabe Trucking promite dispecerului un câștig de la 2,5 mii de dolari. Dar mai sunt întrebați și alți specialiști: compania Route One Group caută un marketer PPC (de la 24 până la 30 de mii de lei pentru început), iar Stratan Inc — un HR manager (partea fixă de 2 mii de dolari + bonusuri). În toate cazurile se cere să cunoașteți bine engleza.

Nici domeniul IT nu rămâne în urmă. Compania Exclusive Business Class, care prestează servicii de rezervare a biletelor de avion, caută un developer Full Stack. Salariul de pornire — 2 mii de dolari. Simultan sunt vacante câteva funcții în cadrul companiei Brilic Media, care se ocupă cu dezvoltarea aplicațiilor mobile: designerului UI/UX îi propun de la 2 mii de euro, iar managerului de produs — de la 1,5 mii de euro.

Plus câteva funcții vacante din alte domenii. Grădinița Sun Kids Academy caută un specialist cu experiență pentru funcția dublă de director și metodist. Salariul — de la 25 de mii de lei. În același timp, cofetăria Miro se află în căutarea unui conducător al echipei responsabile de decorarea torturilor. Câștigul va constitui de la 25 până la 35 de mii de lei, însă va trebui să lucrați 6 zile pe săptămână. Un salariu asemănător propune rețeaua de restaurante Oliva coordonatorului de restaurant, plus tichete de masă, abonament fitness și alte bonusuri.

Informația despre funcțiile vacante este actuală la momentul publicării materialului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: