Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit titlul de campioană mondială
Full Article 1 minutes read

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit titlul de campioană mondială

Anastasia Nichita a cucerit titlul de campioană mondială seniori la competiția de la Belgrad. Moldoveanca a învins-o în finala categoriei de până la 59 de kilograme pe reprezentanta Norvegiei, Grace Bullen.

Irina Rîngaci, campioana mondială de anul trecut, a obținut medalia de bronz, Mariana Draguțan, locul 5, iar Iulia Leorda, locul 17.

„Rezultate excepționale pentru selecționata de lupte feminine în cadrul Campionatului Mondial Senior.

„Felicitări fetelor,felicitări antrenorilor Tudor Cîrlan, Andrei Chiperi, Petru Chiperi, Anatoliei Guidea”, se arată în mesajul Federației de Lupte.

Cu un mesaj de felicitare a venit și președintele Parlamentului, Igor Grosu.

„Vești frumoase în această seară din Belgrad. Luptătoarea Nichita Anastasia a devenit campioană mondială la lupte feminine. Și luptătoarea Irina Rîngaci a reușit o performanță frumoasă obținând medalia de bronz. Felicitări fetelor și antrenorilor! Sunt sigur că toată Moldova se bucură și se mândrește cu voi. Vă mulțumim pentru emoții și performanțe”, a scris Igor Grosu pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: