Magazinul online Elefant, controlat de fostul premier Ion Sturza, a depus o cerere de intrare în insolvență
Full Article 1 minutes read

Magazinul online Elefant, controlat de fostul premier Ion Sturza, a depus o cerere de intrare în insolvență

Retailerul online Elefant, controlat de fostul premier moldovean Ion Sturza, a anunțat miercuri, 31 ianuarie, că a depus pe rolul Tribunalului București o cerere de deschidere a procedurii generale a insolvenței. Conducerea companiei și-a exprimat intenția de a propune „un plan de reorganizare, cu menținerea dreptului de administrare a propriei activități”, scrie mold-street.

Anunțul vine la o lună după ce directorul financiar al companiei și-a anunțat demisia din funcție și la trei luni după ce s-a anunțat oficială că tranzacția prin care Evolution Prest Systems SRL (evoMAG) urma să primească 68,4 la sută din capitalul social al „Elefant” a picat.

Retailerul online Elefant a fost lansat ca o librărie online în 2010. În perioada 2014-2016, compania a cunoscut o extindere puternică prin dezvoltarea rapidă a ofertei sale de produse și prin diversificarea modalităților de livrare. Un alt pas important în dezvoltarea afacerii a fost, potrivit sursei citate, extinderea în Republica Moldova.

După numărul de comenzi, elefant.ro era anul trecut al doilea jucător de pe piața din România. Cel mai mare retailer online din România este eMAG.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: