VIDEO „Mai este de lucru”. Directorul ANSA a verificat gradul de pregătire a Pieței Centrale pentru funcționare pe timp de pandemie

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) își rezervă dreptul de a retrage autorizațiile de funcționare și nu va fi posibilă activitatea agenților economici, dacă nu vor fi respectate măsurile stipulate în decizia Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică din 25 mai. Declarația a fost făcută de directorul instituției, Vladislav Cotici, în urma unei vizite la Piața Centrală din capitală.

Directorul instituției a menționat că gradul de pregătire pentru redeschiderea Pieței Centrale nu este excelent, dar este satisfăcător.

„Bineînțeles că mai este de lucru. Administratorii acestor hale sunt în plină fază de îndeplinire a acelor măsuri, și aici mă refer la măsurile de igienizare, dezinfecție, măsurile de delimitare a spațiului corespunzător, intrare – ieșire, pentru a gestiona corect fluxul de cumpărători care vor veni la piață”, a menționat directorul general ANSA.

Reprezentanții ANSA vor mai face o inspecție luni, 1 iunie. Aceștia au elaborat o fișă cu instrucțiuni concrete în baza căreia inspectorii vor evalua gradul de pregătire pentru redeschiderea halelor.

https://www.facebook.com/1434498170120869/videos/233956224572604/?v=233956224572604

https://www.facebook.com/1434498170120869/videos/233956224572604/?v=233956224572604

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a permis deschiderea piețelor din Chișinău și Bălți începând cu data 1 iunie. Administrația trebuie să asigure ieșiri și intrări separate pentru vizitatori și cumpărători. Angajații/comercianții vor fi obligați să fie asigurați cu echipament de protecție. Locurile de comerț din piețe vor fi organizate cu respectarea distanței de 2 metri între ele.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: