Mai mulți membri ai Organizației teritoriale PSRM din Ialoveni au anunțat că părăsesc formațiunea (DOC)
Full Article 2 minutes read

Mai mulți membri ai Organizației teritoriale PSRM din Ialoveni au anunțat că părăsesc formațiunea (DOC)

18 membri ai Organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialiștilor (PSRM) au anunțat că părăsesc formațiunea. Declarația a fost semnată pe 9 iunie și publicată pe 12 iunie. 

În document, membrii Organizației teritoriale Ialoveni a PSRM subliniază că își exprimă „dezacordul hotărât în legătură cu evenimentele din ultimul an din cadrul PSRM”.

„Nu tolerăm și nu împărtășim ultimele decizii luate. Coaliția cu partidul oligarhului Șor, crearea blocului electural cu cel care ne umilea prin declarații aberante și jignitoare. Nu suntem de acord cu acțiunile diversioniste din partea guvernului Chicu,  susținut de majoritatea PSRM – ȘOR. O bună parte din legile votate au venit cu un singur scop – de a distruge economia țării și de a crea noi scheme criminale. Am avut toată încrederea în PSRM, pentru că fiind la guvernare și în opoziție am fost o echipă unită, care a muncit în interesul țării și a poporului. La moment, PSRM a devenit un partid antisocial, oportunist cu o conducere cleptomană”, se arată în declarație.

Prin urmare, cei 18 membri declară că părăsesc formațiunea, întrucât „nu îi reprezintă și nu au încredere în cei care îi conduc”.

Am încercat să obținem o reacție din partea reprezentanților PSRM, însă, deocamdată, nu am primit un răspuns.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: