Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu președinta Slovaciei. Au vorbit despre dinamizarea cooperării economice și comerciale
Full Article 40 second read

Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu președinta Slovaciei. Au vorbit despre dinamizarea cooperării economice și comerciale

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a vorbit la telefon, pe 15 februarie, cu omologul său slovac Zuzana Caputova. Discuția a venit în contextul aniversării a 30 de ani de relații diplomatice dintre statele noastre.

Interlocutoarele au vorbit despre dinamizarea cooperării bilaterale, în special pe dimensiunile economică și comercială, dar și despre ultimele evoluții de securitate din regiune.

Șefa statului i-a mulțumit Președintei slovace pentru susținerea continuă a Slovaciei la consolidarea democrației și modernizarea țării noastre prin intermediul Agenţiei slovace pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională „Slovak Aid”.

Totodată, Maia Sandu și-a exprimat aprecierea față de sprijinul Bratislavei pentru parcursul european al Republicii Moldova.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: