Maia Sandu are Covid-19. Șefa statului nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenței (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu are Covid-19. Șefa statului nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenței (VIDEO)

Președinta Maia Sandu a contractat virusul Covid-19 și se va afla în izolare în următoarele câteva zile. Astfel, șefa statului  nu va putea participa la evenimentele consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova, care se vor desfășura în data de 26 și 27 august. Precizările au fost făcute de aceasta într-o transmisiune live pe Facebook. 

Eu din păcate, am luat Covid și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome decât că sunt puțin mai obosită decât altă dată. Dar pentru a nu crea riscuri pentru altă lume voi sta izolată în următoarele câteva zile. Vreau să vă rog și pe dvs să fiți atenți, Covid-ul nu a dispărut. Atunci când observați că aveți simptome, verificațifaceți teste, discutați cu medicul dvs”, a declarat președinta Sandu.

Amintim că, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, sărbătorită anual pe 27 august, în Chișinău vor avea loc concerte timp de trei zile, organizate de Guvern. În perioada 26-28 august, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui spectacole de excepție cu artiști renumiți, atât locali, cât și internaționali (lista artiștilor care vor evolua – aici).

De asemenea, pe 27 august, cu ocazia Zilei Independenței, Republica Moldova va fi vizitată de președinții celor trei țări baltice: Alar Karis – președintele Estoniei; Edgars Rinkēvičs – președintele Letoniei; și Gitanas Nausėda – președintele Lituaniei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: