Maia Sandu, despre presiunile estetice asupra femeilor: „Sunt procese naturale, nu am participat la un concurs de frumusețe”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, despre presiunile estetice asupra femeilor: „Sunt procese naturale, nu am participat la un concurs de frumusețe”

Președinta Maia Sandu a consideră că presiunile estetice asupra femeilor sunt „exagerate”. Șefa statului a menționat că a citit comentarii critice cu privire la felul cum arată, inclusiv faptul că are riduri. Maia Sandu a subliniat că „nu a participat la concurs de frumusețe”, ci la concursul pentru funcția de președinte al țării. Precizările au fost făcute în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Nata Albot, publicat pe 11 septembrie.

Întrebată ce părere are despre presiunile din industria reținerii tinereții asupra femeilor cu privire la faptul că trebuie să fie mereu tinere și frumoase, Maia Sandu a spus: „Bineînțeles că nu este bine când există o presiune enormă din societate, că trebuie să arăți la 60 cum arătai la 30 sau chiar la 20. Mi se pare exagerat. Și această presiune este. Eu tot, chiar dacă nu stau să citesc toate comentariile, văd și eu că sunt cu riduri, că o sprânceană e jos și alta este mai sus. Asta e, sunt procese naturale. Și nu am participat la concurs de frumusețe, am participat la concurs pentru președintele țării”.

Șefa statului a mai declarat că sora sa este persoana care o ajută să-și aleagă ținutele pentru aparițiile publice. „Ea este cea cu care mă sfătui”, a menționat aceasta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: