Maia Sandu, despre victoria obținută de Sheriff: „Felicit echipa pentru acest succes”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, despre victoria obținută de Sheriff: „Felicit echipa pentru acest succes”

În cadrul conferinței de presă susținută împreună cu președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier, șefa statului Maia Sandu a fost întrebată cum comentează victoria clubului de fotbal Sheriff Tiraspol asupra Real Madrid. Președinta țării a adresat felicitări echipei din stânga Nistrului, dar a adăugat că soluționarea diferendului transnistrean este „un subiect foarte complicat”.

Jurnaliștii moldoveni au întrebat-o pe președinta țării Maia Sandu cum percepe victoria echipei de la Tiraspol.

„Felicit echipa pentru acest succes și îi urez succes și pentru următoarele meciuri. În ceea ce ține de soluționarea conflictului transnistrean, este un subiect foarte complicat, la care vom lucra așa cum am discutat și astăzi împreună cu dl președinte, un subiect care presupune reiterarea poziției noastre în identificarea unei soluții pașnice, diplomatice, a unei soluții care va rezulta într-un stat funcțional”, a răspuns șefa statului.

Amintim că Maia Sandu l-a întâmpinat la Chișinău, pe 29 septembrie, pe omologul său german, Frank-Walter Steinmeier. Acesta a anunțat că Berlinul va oferi Chișinăului un pachet în mărime de 10 mln de euro, bani care urmează a fi utilizați pentru implementarea reformelor din sectorul public, în special în domeniul justiției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: