Maia Sandu, discurs în rusă, ucraineană, găgăuză și bulgară la Adunarea „Moldova europeană”
Full Article 50 second read

Maia Sandu, discurs în rusă, ucraineană, găgăuză și bulgară la Adunarea „Moldova europeană”

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a vorbit în cinci limbi la Adunarea „Moldova Europeană” din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). Deși cea mai mare parte a discursului a fost în română, aceasta a adresat un mesaj și în rusă, ucraineană, găgăuză și bulgară.

Maia Sandu a menționat că locul Moldovei este în Uniunea Europeană, iar proiectul nostru de țară și obiectivul este ca Moldova să fie membru al Uniunii Europene.

Totodată, șefa statului a spus că acesta nu este doar angajamentul ei, dar avem și susținerea Uniunii Europene în acest drum.

De asemenea, președinta a menționat că Europa este visul, care trebuie să devină realitate.

Amintim că Maia Sandu, în timpul ceremoniei de învestire în funcția de președintă, de asemenea a ținut discursul în cinci limbi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: