Maia Sandu o înaintează din nou pe Natalia Gavrilița la funcția de premier
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu o înaintează din nou pe Natalia Gavrilița la funcția de premier

Președinta R. Moldova Maia Sandu înaintează repetat candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă după ce președintele a desfășurat consultări cu fracțiunile parlamentare.

Cu referire la candidatura desemnată de majoritatea PSRM-Pentru Moldova, președinta a afirmat că a găsit printre cele 54 de semnături persoane asupra cărora există suspiciuni rezonabile de lipsă de integritate.

„În această listă am descoperit semnături ale persoanelor în raport cu care există dubii că și-ar fi exprimat voința în mod liber”, a menționat Maia Sandu.

În cadrul ședinței din 11 februarie a parlamentului pentru susținerea candidatului la funcția de prim-ministru propus de Maia Sandu, dar și a echipei de miniștri prezentată de Natalia Gavrilița nu a votat niciun deputat din forul legislativ.

„În aceste condiții am decis înaintarea pentru funcția de prim-ministru a doamnei Natalia Garvilița. Aștept ca ea să-și creeze echipa și să propună un program de guvernare”, a adăugat șefa statului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: