Maia Sandu pleacă în Elveția. Va discuta cu lideri din peste 90 de țări despre calea spre o pace justă în Ucraina
Full Article 40 second read

Maia Sandu pleacă în Elveția. Va discuta cu lideri din peste 90 de țări despre calea spre o pace justă în Ucraina

Președinta Maia Sandu va pleca pe 14 iunie în Elveția, unde va participa la Summit-ul pentru pace în Ucraina, anunță administrația prezidențială. În marja evenimentului, șefa statului va avea inclusiv întâlniri cu mai mulți șefi de stat și de guvern din țările UE pentru a aprofunda dialogul politic și legăturile economice, precum și pentru a avansa procesul de aderare la Uniunea Europeană. 

Precizăm că Summit-ul de pace în Ucraina va avea loc în perioada 15-16 iunie. Liderii din peste 90 de state din întreaga lume și-au confirmat prezența la eveniment.

Reuniunea are drept scop discutarea căii către o pace justă și durabilă în Ucraina, care de peste doi ani se confruntă cu invazia rusă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: